Купить Гнучке коліно Hunter SJ-7512

Акція
Хіт
Новинка
Модель: SJ-7512
Виробник: Hunter
0
Скорочений опис
Гнучке коліно з обертовими з'єднаннями Hunter SJ-7512 - це просте рішення для установки розпилювача або іншого споживача системи автоматичного поливу практично в будь-якій площині щодо труби. Це досягається завдяки конст...
Читати далі...
В наявності
175.87 грн -25 % 131.90 грн

Гнучке коліно з обертовими з'єднаннями Hunter SJ-7512 - це просте рішення для установки розпилювача або іншого споживача системи автоматичного поливу практично в будь-якій площині щодо труби. Це досягається завдяки конструктивній особливості чотирьох обертових з'єднань, якими оснащене гнучке коліно Хантер SJ-7512, що дозволяє здійснювати маніпуляції у різних напрямках. При цьому забезпечується повна герметичність і відмінні з'єднувальні характеристики.

Антикорозійні властивості цього шарнірного коліна забезпечуються матеріалами, з яких воно виготовлене, а саме лінійним поліетиленом низької щільності. Це дозволило досягти високого експлуатаційного тиску. Легка установка забезпечується зовнішньою різьбою з обох боків, що робить установку елемента швидкою, а саму установку системи - простою і знижує можливі помилки. Шарнірне коліно допускає незначну деформацію навіть при перебуванні в ґрунті, що особливо важливо для роботи елементів системи поливу, таких як розпилювач.

Характеристики:

  • Довжина з'єднувального виносу: 30 см
  • Вхідне отвір першого та другого патрубків: 1/2" х 3/4"
  • Тип різьби: зовнішня.
Характеристики
Різьба підключення 3/4″НР х 1/2″НР
Довжина 30 см
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари