Гнучке коліно Hunter SJ-7506

Акція
Хіт
Новинка
Модель: SJ-7506
Виробник: Hunter
0
Скорочений опис
Гнучке коліно з обертовими з'єднаннями Hunter SJ-7506 - просте рішення для установки розпилювача або іншого споживача системи автоматичного поливу практично в будь-якій площині щодо труби. Це досягається завдяки конструк...
Читати далі...
В наявності
158.24 грн-32 % 107.52 грн

Гнучке коліно з обертовими з'єднаннями Hunter SJ-7506 - просте рішення для установки розпилювача або іншого споживача системи автоматичного поливу практично в будь-якій площині щодо труби. Це досягається завдяки конструктивній особливості чотирьох обертових з'єднань, якими оснащене гнучке коліно Хантер SJ-7506, що дозволяє здійснювати маніпуляції у різних напрямках. При цьому забезпечується повна герметичність і відмінні з'єднувальні характеристики.

Антикорозійні властивості даного шарнірного коліна забезпечуються завдяки матеріалам, з яких воно виготовлене, а саме лінійному поліетилену низької щільності. Використання цього матеріалу дозволило досягти потрібного робочого тиску. Легке монтажу здійснюється завдяки зовнішній різьбі з обох боків, що дозволяє швидко встановлювати елемент, а сам процес монтажу системи є простим завдяки мінімізації можливих помилок. Експлуатація шарнірного коліна дозволяє незначну деформацію, навіть якщо воно знаходиться в ґрунті, що є важливим у зв'язку з особливостями роботи елементів системи поливу, таких як розпилювач.

Характеристики:

  • Довжина з'єднувальної штанги: 15 см;
  • Вхідний отвір першого і другого патрубків: 1/2" х 3/4";
  • Тип різьби: зовнішня.
Характеристики
Різьба підключення 3/4″НР х 1/2″НР
Довжина 15 см
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!